Parterapi

Samtalsrum Erica Edfast

Parterapi i Luleå

Här på Samtalsterapi Erica Edfast får alla möjlighet att ta hjälp av professionell och kvalitativ parterapi i Luleå. Parterapi ger möjligheten att med hjälp av sofistikerade metoder kunna komma varandra närmare och genom detta bli ett mera stabilt par. På Samtalsterapi skapas möjligheter, där alla som ingår i paret ges möjlighet att lufta sina tankar, känslor och behov. På detta viset ökas förståelsen, samtidigt som möjligheten ges att kunna bryta negativa tankemönster och att kunna skapa starka band i relationen.

När skall man söka hjälp?

Det är viktigt att söka hjälp, när man faktiskt behöver det. Det blir annars inte lätt att hitta tillbaka till varandra. En tydlig signal är om man känner sig ensam i relationen och om man upplever att avståndet växer mellan de i paret ingående parterna. Den ljuva värme som kan vara så skön att uppleva i en relation kanske inte längre finns där och ständiga gräl som bottnar i samma typ av mönster uppstår i tid och otid. Om det är jobbigt att bli sams och att förstå varandra, så är det nog dags att söka hjälp, och varför inte välja att få hjälp med parterapi här hos mig, Erica Edfast, på Samtalsrum i Luleå?

Kom till mig, Erica Edfast, för parutbildning och möjligheten att kunna komma närmare i er relation. Jag finns för er och för att ni skall kunna få en fungerande relation. Hör av er och vänta inte för länge. Om ni behöver hjälp så är det akut.